Informacii za sopstvenicite na nedviznosti | Square | Skopje

Зошто да не изберете нас?

Имаме скоро две децении маркетиг искуство во продажби на недвижност на четири рзлични пазари – Украина, Србија, Чешка и од сега и во Македонија, со вкупно население повеќе од 50 милиони луѓе. Целиме да понудиме најтранспарентен и нај професионален услуга за сопствениците и за купувачите/станарите со создавање на најпрофесионална презентација на имотот и користење на нај напредните маркетиг стратегии со цел да се стигне до вистинскиот клиент за вистинскиот имот.

На тоа нудиме и најниски и најтранспарентни провизии на пазарот!

Експертско советување во текот на целиот процес.

100% можете да се потпирате на нашата поддршка во текот на целиот процес на продажбата или изнајмувањето на вашиот недвижен имот. Со нашето огромно искуство во проджби , изнајмување на краткорочен и долгорочен период, точно знаеме што е потребно за да го привлечеме вистинскиот купувач/станар за вашиот имот.

За време на создавањето на презентацијата на вашиот имот ние ќе направиме список на предлози, доколку е потребно, што би ве советувале да корегирате или да додадете на имотот за тој да биде привлечен за посакуваниот клиент и побрзо да се стигне до продажба или изнајмување.

Најновите и најнапредните Маркетинг стратегии.

Сега кога ги покривме првите два чекори време е да најдеме вистински купувачи станари за вас. Имаме скоро две децении искуство во дигиталниот и традиционалниот маркетинг, со примена на најновите и најнапредните маркетинг стратегии и со користење на најновите маркетинг трендови ние точно знаеме како да го најдеме вистинскиот клиент, во вистинско време, за вистинскиот имот.

Професионална презентација на имотот.

Ние ќе создадеме професионални фотографии и видео презентација на вашиот имот. Нашиот агент ќе собере најрелевантни податоци за имотот и за неколку часа вашиот имот ќе биде достапен за илјадници луѓе кој секојдневно се во потрага по нов дом.

Овој процес е клучен за успех. Презентацијата мора да биде 100% транспарентна со цел да се заштеди на вашето време и времето на потенцијлните купувачи/станари, со прикажување на имотот во вистинско светло на вистинските клиенти.

Склучување на договорот.

Последен чекор, договорот е скучен. Ја направивте вашата продажба изнајмување, сега е враме за бирократија. Не грижете се, ние знаеме дека документацијата може да биде заморна и затоа нашите членови на правниот тим ќе ве поддржат со сите правни прашања до самиот крај. За било какви дополнителни информации слободно контактирајте со нас: на +389 76 912 972.

Agencija za Nedviznosti Square nudi najniski i najtransparentni provizii na pazarot za prodazba i izdavanje stanovi. Za kupuvanje i iznajmuvanje ne naplakame provizija..

Што велат нашите клиенти