Za nas | Square | Skopje

За нас

Ние сме тим од маркетинг, недвижности, продажба и веб развој експерти од четири различни земји и два различни континенти. Имаме скоро две децении искуство од четири различни пазари – Украина, Србија, Чешка а од сега и во Македонија, со вкупно пазарно население од повеќе од 50 милиони луѓе. Проектот Square бил започнат во Киев, Украина во 2021 година, каде пред војната годишно биле изградени повеќе од 12.000 станбени единици само во Киев. Поради сегашните околности и руската агресија кон Украина моравме да ја напуштиме земјата. Поради добрината, гостопримството и пријателството на Mакедонскиот народ одлучивме да продолжиме со нашиот
проект во Скопје, Македонија.

Мисија

Нашата мисија е да направиме трговија со недвижности без разлика дали е продажба, или купување, или изнајмување, лесен, безбеден и транспарентен процес каде што двете страни, сопственикот и купувачот, или станарот, се 100% задоволни од понудената услуга.

Визија

Од една страна сме агенција за недвижности, имајќи предвид дека имаме внатрешен веб и развој на апликации, од друга страна сме и технолошка компанија. Бидејќи иднината и припаѓа на технологијата, ние веруваме дека небото е граница.