#1 Agencija za Nedviznosti - SQUARE

Станови и куќи
за издавање и продажба во Скопје
БЕЗ ПРОВИЗИЈА
за купувачи и станари

Od site agencii za nedviznosti vo Skopje samo vo Agencija za nedviznosti Square stanovi i kuki za izdavanje i prodazba BEZ PROVIZIJA!

Информации за купувачите на становите и закупците на становите

БЕЗ ПРОВИЗИЈА | Od site agencii za nedviznosti vo Skopje samo vo Agencija Square stanovi i kuki za izdavanje i prodazba БЕЗ ПРОВИЗИЈА!

Ние сме тука, да ви обезбедиме најтранспарентна презентација на имотот, да ги посочиме најважните работи за него, за да бидете апсолутно свесни што да очекувате од него кога ќе ја закажете посетата. Услугите на нашата agencija се целосно бесплатни за купувачите и станарите.

Информации за сопствениците на станови

Square.mk е вистинското решение за вас! Ние сме единствената agencija во Скопје која креира видео презентации за секојa недвижност за нашето портфолио кој е за продажба или изнајмување, со тоа обезбедуваме професионална услуга за фотографирање на вашиот стан или куќа и таа услуга ја бесплатна. 

 

Со тоа и со нашите напредни маркетинг стратегии можете да бидете сигурни дека ќе го најдеме вистинскиот купувач или закупец за вашиот недвижност во најкус можен рок. Нашите провизии за продажба и изнајмување се меѓу најниските на пазарот.

 

Square.mk vo dogovor so sopstvenicite ima fleksibilen sistem na popusti. Javete ni se za podobra ponuda!

IMG_5216
145000 €
Карпош
Трособен
74 m2
IMG_5195
150000 €
Карпош
Трособен
76 m2
IMG_4833
40000 €
Кисела Вода
Двособен
32 m2
IMG_4824
53750 €
Кисела Вода
Двособен
43 m2
IMG_4888
85000 €
Сопиште
Трособен
71 m2
IMG_3534
118000 €
Ѓорче Петров
Трособен
79 m2
IMG_4226
144000 €
Центар
5 +
72 m2
Untitled design
97000 €
Аеродром
Трособен
53 m2
IMG_7604
95000 €
Кисела Вода
Трособен
70 m2
IMG_5246
600 €
Центар
Двособен
42 m2
1056_WEB_00005
550 €
Џевахир
Двособен
66 m2
IMG_5231
1000 €
Центар
Трособен
75 m2
IMG_5258
520 €
Тафталиџе
Трособен
70 m2
IMG_0425
400 €
Водно
Двособен
47 m2
1270_WEB_00000
500 €
Центар
Трособен
67 m2
IMG_3455
300 €
Тафталиџе
Гарсоњера
33 m2
IMG_0763
500 €
Тафталиџе
Трособен
71 m2
1045_WEB_00003
550 €
Тафталиџе
Двособен
56 m2

Добредојдовте на блогот Square каде што можете да ги најдете сите информации за Дом и Декор, Совети за Декор, Совети за Недвижнини и информации за Македонија.