Popusti na stanovi i kuki so SQUARE.mk

Попусти на недвижности со square.mk

Сите знаеме што е ценкање, сите го користиме, речиси секој ден. Од маркет до попусти во кафеани. Така е и со становите. Цените едноставно не се реално прикажани од причина што сопственикот очекува купувачот или закупецот да се пазари со него, а од друга страна, купувачот или закупецот ќе се труди да добие подобра цена.

Во најголем дел од случаите со помош на нашата агенција доколку се исполнети одредени услови можете да добиете до 20% попуст на некои недвижности што се издаваат, а до 10% на некои недвижности што се продаваат, само јавете ни се и ние ќе ја завршиме работата за вас!


Кога прелистувате имоти наведени со нашата агенција, земете во предвид дека недвижниот имот што е дури и до 20% надвор од вашиот буџет кога станува збор за изнајмување и до 10% надвор од вашиот буџет кога станува збор за купување, доколку ни се јавите на +389 76 912 972, ние ќе се ценкаме со најдобрата можна цена за вас!


И ако сеуште сте во потрага по совршениот дом, ние можеме да ви помогнеме! Само кажи ни дали сакате да изнајмите стан или да купите стан или можеби сакате да изнајмите куќа или да купите куќа?

Со почит,

SQUARE – Real Estate