Куќа Пржино - Петособна - Шифра: 4009
Square.mk во договор со сопствениците има флексибилен систем на попусти. Јавете ни се за подобра понуда!
4009
Купете куќа БЕЗ ПРОВИЗИЈА
140000 €

Услови на закупот

Цена

140000 €

Провизија

БЕЗ ПРОВИЗИЈА

Видео презентација

Информации

Структура

Петособна

Наместен

Не

Површина

170 m2

Имотен лист

Да

Дворна површина

346 m2

Достапно од

Веднаш

Населба

Пржино

Греење

Струја

Спални соби

5

Тип на прозорци

Дрво

Број на купатила

2

Домофон

Не

Година на градба

Обезбедување

Не

Реновиран

Не

Камери

Не

Кат

2

Камин

Не

Тераса

Да

Базен

Не

Паркинг

Да

Вкупната површина што е наведена за продажба е:

67 м2 + 68 м2 станбена површина
13 м2 + 8 м2 подрум
16 м2 + 13 м2 тераса
346 м2 вкупна површина двор

Square.mk во договор со сопствениците има флексибилен систем на попусти. Јавете ни се за подобра понуда!

Дали сте заинтересирани за овој стан?
Јавете ни се на 
+389 76 912 972
Или пополнете го формуларот и ние ќе ви се јавиме!