Куќа Кисела Вода - Шестособна - Шифра: 4006
Square.mk во договор со сопствениците има флексибилен систем на попусти. Јавете ни се за подобра понуда!
4006
Купете куќа БЕЗ ПРОВИЗИЈА
200000 €

Услови на закупот

Цена

200000 €

Провизија

БЕЗ ПРОВИЗИЈА

Видео презентација

Информации

Структура

Во описот 5+

Наместен

Не

Површина

202 m2

Имотен лист

Да

Дворна површина

564 m2

Достапно од

Веднаш

Населба

Кисела Вода

Греење

Струја

Спални соби

Во описот 5+

Тип на прозорци

Дрво

Број на купатила

3+

Домофон

Не

Година на градба

60e

Обезбедување

Не

Реновиран

Не

Камери

Не

Кат

2

Камин

Не

Тераса

Да

Базен

Не

Паркинг

Да

Регистрацијата не е сосема чиста. Задната страна на имотот не е регистрирана како сопственост, но сопственикот има можност да го купи од градот.

Вкупната површина која е регистрирана е 564 м2 двор + 202 м2 куќа вклучува приземје, 1 кат + има уште една помала куќа во дворот со големина од 31 м2 и е регистрирана, но земјиштето на кое е изградена таа куќа и земјиштето пред него не е во сопственост.

Сите цени ги одредуваат сопствениците. Square.mk во договор со станоиздавачите има флексибилен систем на попусти. Јавете ни се за подобра зделка!

Дали сте заинтересирани за овој стан?
Јавете ни се на 
+389 76 912 972
Или пополнете го формуларот и ние ќе ви се јавиме!