#1 Agencija za Nedviznosti - SQUARE

Станови и куќи
за издавање и продажба во Скопје
БЕЗ ПРОВИЗИЈА
за купувачи и станари

Od site agencii za nedviznosti vo Skopje samo vo Agencija za nedviznosti Square stanovi i kuki za izdavanje i prodazba BEZ PROVIZIJA!

Информации за купувачите на становите и закупците на становите

БЕЗ ПРОВИЗИЈА | Od site agencii za nedviznosti vo Skopje samo vo Agencija Square stanovi i kuki za izdavanje i prodazba БЕЗ ПРОВИЗИЈА!

Ние сме тука, да ви обезбедиме најтранспарентна презентација на имотот, да ги посочиме најважните работи за него, за да бидете апсолутно свесни што да очекувате од него кога ќе ја закажете посетата. Услугите на нашата agencija се целосно бесплатни за купувачите и станарите.

Информации за сопствениците на станови

Square.mk е вистинското решение за вас! Ние сме единствената agencija во Скопје која креира видео презентации за секојa недвижност за нашето портфолио кој е за продажба или изнајмување, со тоа обезбедуваме професионална услуга за фотографирање на вашиот стан или куќа и таа услуга ја бесплатна. 

 

Со тоа и со нашите напредни маркетинг стратегии можете да бидете сигурни дека ќе го најдеме вистинскиот купувач или закупец за вашиот недвижност во најкус можен рок. Нашите провизии за продажба и изнајмување се меѓу најниските на пазарот.

 

Square.mk vo dogovor so sopstvenicite ima fleksibilen sistem na popusti. Javete ni se za podobra ponuda!

IMG_7639
219000 €
Центар
Трособен
146 m2
IMG_7515
168000 €
Дебар Маало
Трособен
100 m2
IMG_6956
120000 €
Аеродром
Трособен
64 m2
IMG_6755
90000 €
Дебар Маало
Двособен
40 m2
IMG_3534
118500 €
Ѓорче Петров
Трособен
79 m2
IMG_6879
64000 €
Кисела Вода
Двособен
48 m2
IMG_6559
166500 €
Центар
Четрисобен
90 m2
IMG_6451
99000 €
Дебар Маало
Двособен
43 m2
IMG_6361
89400 €
Козле
Двособен
46 m2
IMG_0898
450 €
Центар
Трособен
58 m2
IMG_7431
800 €
Центар
Двособен
52 m2
IMG_7431
600 €
Центар
Двособен
48 m2
IMG_7431
550 €
Центар
Двособен
42 m2
IMG_7832
650 €
Џевахир
Трособен
68 m2
1208_WEB_00001
450 €
Центар
Трособен
79 m2
IMG_5146
450 €
Козле
Трособен
70 m2
IMG_7747
550 €
Дебар Маало
Трособен
87 m2
IMG_7773
500 €
Центар
Двособен
57 m2

Добредојдовте на блогот Square каде што можете да ги најдете сите информации за Дом и Декор, Совети за Декор, Совети за Недвижнини и информации за Македонија.